小長谷光 教授

歯科麻酔学、麻酔学、救急蘇生学、集中治療学

• 歯学博士 1991年3月 東京医科歯科大学
  • 歯学士 1987年3月 東京医科歯科大学
  • Oono Y, Wang K, Baad-Hansen L, Futarmal S, Kohase H, Svensson P,Arendt-Nielsen L. Conditioned pain modulation in temporomandibular disorders(TMD)pain patients.(2014年、Exp Brain Res)
  • Ogami S, Yamada M, Kanazawa M, Takeda K, Kimura N, Mizutani H, Kohase H, The effectiveness of a mouth guard to protect against strong occlusion caused by modified electroconvulsive therapy.(2014年、Dent Traumatol.)
  • Baba Y, Kohase H, Oono Y, Fujii-Abe K, Arendt-Nielsen L. Effects ofdexmedetomidine on conditioned pain modulation in humans.(2012年、Eur J Pain.)
  • Makino K, Kohase H, Sanada T, Umino M. Phenylephrine suppresses the pain modulation of diffuse noxious inhibitory control in rats.(2010年、Anesth Analg.)
  • Sanada T, Kohase H, Makino K, Umino M. Effects of alpha-adrenergic agonists on pain modulation in diffuse noxious inhibitory control.(2009年、J Med Dent Sci.)
  • Wakita R, Kohase H, Fukayama H. A comparison of dexmedetomidine sedation with and without midazolam for dental implant surgery.(2012年、Anesth Prog.)
  • Haida H, Ando S, Ogami S, Wakita R, Kohase H, Saito N, Yoshioka T, Ikoma T,Tanaka J, Umino M, Fukayama H. In vitro evaluation of calcium alginate gels as matrix for iontophoresis electrodes.(2012年、J Med Dent Sci.)
  • <受賞歴>
    Tri-Service Dental Society of Japan, 47th Annual Conference, Table Clinic Award(Best Presentation Award)(1999年)
    日本歯科医学教育学会教育システム開発賞(2006年)日本麻酔科学会優秀演題賞受賞(2008年)
    日本歯科麻酔学会デンツプライ賞(2014年)