天野滋 准教授

微生物学、口腔微生物学、免疫

• 歯学博士 1989年6月 明海大学
  • 歯学士 1984年3月 城西歯科大学
  • ERK5 activation is essential for osteoclast differentiation. (2015, PLOS ONE)
  • Biological Interaction between Sasa senanensis Rehder Leaf Extract and Toothpaste Ingredients. (2013, in vivo )
  • Relation between counts of periodontopathic bacteria in the tongue coat of healthy subjects and the concentration of volatile sulfur compounds in their breath.(2010, Pediatric Dental Journal)