入江浩一郎 講師

予防歯科学・口腔感染症

• 博士(歯学) 2011年3月 岡山大学
  • 学士(歯学) 2006年3月 岡山大学
  • Periodontal Condition is Correlated with Deep and Subcortical White Matter Hyperintensity Lesions in Japanese Adults. (2020、共著、Int J Environ Res Public Health)
  • Adhesion-dependent endocytosis of commensal antigens by intestinal epithelial cells regulates mucosal T cell homeostasis. (2019、共著、Science)
  • Impact of commensal flora on periodontal immune response to lipopolysaccharide. (2018、共著、 J Periodontol)
  • 2019年度1年生臨床実習体験Ⅰ、5年生臨床実習